Welkom bij De Schop


Sportcomplex op 21 april 2021 weer open!

Op 16 april sloten we noodgewongen het sportcomplex vanwege een Covid-19 positieve testuitslag van een van onze medewerkers. Gelukkig kunnen we weer open voor (alleen) de A-B-C-zwemlessen! Wij zijn ontzettend blij dat we jullie vanaf woensdag 21 april weer op een veilige en verantwoorde manier kunnen ontvangen. Graag tot ziens!

Zwemlessen gestart op 18 maart 2021 

Sinds 18 maart zijn we gelukkig weer kunnen starten met de (ABC-)zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar. Peuterzwemmen, Snorkelen en zwemvaardigheid starten later. >>> Volg aub de instructies op uit dit (nieuwe!) filmpje <<< 

Nieuwe aanmeldingen

Aanmeldingen van kinderen op de wachtlijst voor A, hebben we vanaf 25 maart 2021 in behandeling genomen. 

Compensatie

Hebt u een betaald abonnement of sporthal gehuurd? Dan wordt dat gecompenseerd. 
Bij vragen, neem gerust contact op!

Badmeester Joep is met pensioen

Op woensdag 31 maart 2021 namen we na 31 jaar afscheid van onze collega Joep. Hij is met pensioen. Joep super bedankt voor jouw inzet, positiviteit en al je ideeen en bergen werk die je hebt verzet in die 31 jaar. We gaan je missen!

Ga jij Joep ook missen? Stuur dan een kaartje naar De Schop, Lienderweg 66 5721 CN Asten! 

Nieuwe teamleider voor de Schop

Na het vertrek van Jose en de tijdelijke invulling door Wilma, hebben we sinds 1 februari 2021 weer een vaste teamleider voor ons sportcomplex.
Bas Geraads stelt zich graag aan jullie voor in dit nieuwsberichtIedereen is welkom

De Schop organiseert lessen en activiteiten voor iedereen: van jong tot oud en ook voor mensen met een beperking. Onze sporthal en zwembad zijn uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. Het chloor in het zwembad is gemaakt via zoutelektrolyse, daardoor zijn er minder problemen met geïrriteerde ogen en huid, en kunnen ook longpatiënten bij De Schop terecht.

Inschrijven nieuwsbrief

Iedere drie maanden verschijnt de digitale nieuwsbrief van De Schop. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan en u ontvangt de eerstvolgende editie.