Welkom bij De Schop

Leren zwemmen? Sporthal huren? Uw conditie en figuur verbeteren? Of gewoon zin in een sportief middagje? Bij Sportcomplex De Schop kan het allemaal.

Iedereen is welkom

De Schop organiseert lessen en activiteiten voor iedereen: van jong tot oud en ook voor mensen met een beperking. Onze sporthal en zwembad zijn uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. Het chloor in het zwembad is gemaakt via zoutelektrolyse, daardoor zijn er minder problemen met geïrriteerde ogen en huid, en kunnen ook longpatiënten bij De Schop terecht.

==========

LET OP: Tijdelijke sluiting zwembad 

Gedurende de zomersluiting is de vloer, in de douche-, omkleedruimte en gangen, voorzien van een nieuwe coating. Tijdens de verwerking van de vloer is door de aannemer abusievelijke de verkeerde coating gebruikt. Hierdoor voldoet de vloer niet aan de gewenste specificaties, dit wordt door de aannemer hersteld. Het zwembad is daardoor van donderdag 22 tot en met 29 augustus 2019 gesloten.

We zien u graag vanaf vrijdag 30 augustus a.s. 

De sporthal is gedurende deze periode normaal geopend.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met sportcomplex de Schop.

==========

Openingstijden

Meer weten?

Bekijk de uitgebreide informatie over onze zwemlessen, activiteiten voor doelgroepen, recreatiezwemmen en de sporthal. Bekijk de nieuwsberichten voor het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Iedere drie maanden verschijnt de digitale nieuwsbrief van De Schop. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan en ontvangt de eerst volgende editie.