Welkom bij De Schop

Leren zwemmen? Sporthal huren? Uw conditie en figuur verbeteren? Of gewoon zin in een sportief middagje? Bij Sportcomplex De Schop kan het allemaal.

Iedereen is welkom

De Schop organiseert lessen en activiteiten voor iedereen: van jong tot oud en ook voor mensen met een beperking. Onze sporthal en zwembad zijn uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. Het chloor in het zwembad is gemaakt via zoutelektrolyse, daardoor zijn er minder problemen met geïrriteerde ogen en huid, en kunnen ook longpatiënten bij De Schop terecht.

Openingstijden

Meer weten?

Bekijk de uitgebreide informatie over onze zwemlessen, activiteiten voor doelgroepen, recreatiezwemmen en de sporthal. Bekijk de nieuwsberichten voor het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Iedere drie maanden verschijnt de digitale nieuwsbrief van De Schop. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan en ontvangt de eerst volgende editie.  

Programma carnavalsvakantie

Afbeelding van serpentine

Tijdens de carnavalsvakantie geldt er een aangepast programma. Ook zijn er allerlei leuke activiteiten in ons zwembad. Zoals gezinszwemmen op 7 maart 2019 (Met waterspeeltuin en gratis ranja!). Discozwemmen is vrijdag 8 maart 2019 voor kinderen tussen de 5 en 13 jaar: tussen 17.00 en 19.00 uur. Of kom lekker vrij zwemmen. Check het programma (pdf, 262 kB), er vallen gedurende de carnavalsvakantie ook lessen uit.