Welkom bij De Schop


Wij zijn weer open!

Na de sluiting op 16 maart 2020, zijn we sinds maandag 25 mei 2020 weer open!
Uiteraard met de nodige aanpassingen, zijn we gestart met de zwemlessen voor de diploma's A-B-C, zwemvaardigheid, snorkelen en survival zwemmen. LET OP: de badjes rood, geel en groen (1, 2 en 3) starten nog niet. Alleen het laatste traject van A.

De klanten zijn hierover geinformeerd via e-mail. Mocht u deze niet hebben ontvangen, neem dan even contact op. 

>>> BEKIJK DE INSTRUCTIEVIDEO VOOR DE ZWEMLESSEN 
>>> LEES DE AANVULLENDE CORONAREGELS VAN DE SCHOP 

Nog geen groepslessen en recreatiezwemmen 
De groepslessen en het recreatiezwemmen volgen later. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer we hiermee kunnen starten. Zodra het zover is, infomeren wij u via onze website en onze social media kanalen Facebook en Instagram (sportcomplexdeschop). Tip: Like en volg deze pagina's. 

Informatie over restitutie

Wij ontvangen op het moment veel vragen over teruggave van het lesgeld en huur van de accommodatie. Deze vraag begrijpen we volkomen.
Helaas kunnen we hier nog geen antwoord op geven. De directie wacht hiervoor op een landelijk besluit.
Zodra we meer weten, krijgt iedere klant per mail hierover bericht.

Coronainformatie

Specifieke informatie over de door ons genomen maatregelen en aangepaste werkwijze, ontvangen klanten per mail. Lees voor uw bezoek svp de aanvullende 'coronaregels' (pdf, 134 kB) . 
Voor algemene informatie kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid.

Bij vragen, neem gerust contact op!


 

Leren zwemmen? Sporthal huren? Uw conditie en figuur verbeteren? Of gewoon zin in een sportief middagje? Bij Sportcomplex De Schop kan het allemaal.

Iedereen is welkom

De Schop organiseert lessen en activiteiten voor iedereen: van jong tot oud en ook voor mensen met een beperking. Onze sporthal en zwembad zijn uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. Het chloor in het zwembad is gemaakt via zoutelektrolyse, daardoor zijn er minder problemen met geïrriteerde ogen en huid, en kunnen ook longpatiënten bij De Schop terecht.

Openingstijden

Meer weten?

Bekijk de uitgebreide informatie over onze zwemlessen, activiteiten voor doelgroepen, recreatiezwemmen en de sporthal. Bekijk de nieuwsberichten voor het laatste nieuws.

Nieuw kassasysteem

Nieuw kassasysteem per 2 januari 2020 zwembad de Schop
Met ingang van 2 januari aanstaande treedt het nieuwe kassasysteem in werking.

Er is een kleine aanpassing gemaakt bij de poortjes. Vanaf 2 januari moet elke klantenpas opnieuw gekoppeld worden binnen het nieuwe systeem. Als u dus de eerste les in januari 2020 komt, meldt u zich dan direct bij de balie. Onze medewerkers zullen het pasje dan aanpassen. Ook eventuele tegoeden worden overgezet van het oude naar het nieuwe systeem. De baliemedewerker zal even tijd nodig hebben om dit voor u te regelen. Wij verwachten dat hierdoor drukte aan de kassa ontstaat. Hou hiermee rekening en kom op tijd.
U kunt ook als u in Asten (en omgeving) woont, tussentijds (tussen 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur op werkdagen) binnenlopen om dit te regelen.

Wij hopen dat de overgang naar het nieuwe systeem vlotjes zal verlopen. Mocht er zich een probleem voordoen dan vragen wij u dit te melden bij de baliemedewerker. Wij proberen dit dan zo snel mogelijk op te lossen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Team de Schop wenst u een gezond en spetterend 2020!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Iedere drie maanden verschijnt de digitale nieuwsbrief van De Schop. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan en ontvangt de eerst volgende editie.